Kan ik mijn lunch ook bestellen voor thuis / op kantoor?
Absoluut. Bestel hier jouw lunch en wij zorgen dat alles vers bereid klaar staat om opgehaald te worden in jouw gekozen tijdvak. Ideaal voor de grotere bestellingen, zoals een gezellige lunch in het park of heerlijke broodjes voor het hele bedrijf!
Kunnen groepen op aanvraag buiten de openingstijden terecht?
Jazeker! Buiten openingstijden gaan wij voor groepen vanaf 15 personen op afspraak open. BreakOut is hét adres voor een gezellige bedrijfsborrel, familiereünie, vrijgezellenfeest, verjaardag, etc. Ook kan er gekozen worden voor een combinatiearrangement met een escape room én wat lekkers te eten/drinken. Bekijk onze hapklare arrangementen of neem contact op, we helpen je graag verder!
Hoe zit het precies met Escape World en die doorgang?
Eigenlijk is het heel eenvoudig: de escape rooms die zich al jaren achter in ons pand bevinden, zijn nu ook vanuit onze horecazaak te bereiken. Ben je al jaren een vaste koffie- / lunchklant en wist je niet eens dat er escape rooms in hetzelfde pand verstopt zaten? Je bent niet de enige... Trek je stoute schoenen aan: wandel eens door de nieuwe doorgang en ontdek de wondere wereld erachter!

Voor groepen bieden we nu ook mooie arrangementen in samenwerking met Escape World. Je kunt dan bij BreakOut een heerlijk bodempje leggen voor je escape of juist gezellig nakletsen tijdens een compleet verzorgde borrel of privé feestje speciaal voor jouw gezelschap!
Private Party
Interesse? Stuur een berichtje!
Please enable javascript to use this contact form.
Versturen