Groepen


15 tot 60 personen


Privé feestje, unieke vergadering of een heerlijk verzorgde borrel? Op zoek naar een compleet uitje met Escape Rooms of een gezellige Pubquiz?

Ontdek de mogelijkheden en arrangementen voor groepen!
Private Party

Vanaf 15 personen


Voor groepen vanaf 15 personen openen wij de deuren voor een 'Private Party'. Buiten reguliere openingstijden kan jouw gezelschap gezellig komen borrelen, vergaderen, eten en/of feesten!

Kies uit onderstaande arrangementen en je krijgt onze prachtige ruimte én gastvrije bediening er automatisch bij! Wil je arrangementen combineren of heb je andere wensen die niet in deze voorbeelden genoemd worden? Laat het ons vooral weten!
Bitterballen + 2 drankjes
€ 11,50 p.p.
2 uur
Twee drankjes naar keuze én een lekkere portie bitterballen voor maar 11,50 p.p.
meer info
Borrelplank + 2 drankjes
€ 14,50 p.p.
2 uur
Begin je borrel meteen goed met dit gezellige borrelpakket: twee drankjes naar keuze én een heerlijke borrelplank voor maar 14,50 p.p.
meer info
Burger, friet & drankje
€ 18,50 p.p.
2 uur
Ontdek onze 'No Escape' burger van Iers rund met een lekkere portie friet én een drankje naar keuze. Tip: we hebben ook een vegan burger!
meer info
BreakOut menu
€ 26,50 p.p.
3 uur
Gezellig tafelen? Kies voor het complete BreakOut menu!

Soep met brood en smeersels vooraf. Keuze uit de 'No Escape' burger met friet en salade of de 'Teamwork' plaatpizza met salade. Afsluitend een heerlijk nagerecht.
meer info
À la carte
Prijs van de kaart
...
Lekker kiezen waar je op dat moment zin in hebt? Bestel van de kaart! Enige voorwaarde is dat er minimaal 6 euro p.p. per uur wordt besteed, maar hier zit je zo aan met al dat lekkers.
meer info
Compleet borrelarrangement
€ 32,50 p.p.
3 uur
Wil je dat jouw gezelschap sowieso niets tekort komt? Met dit arrangement kan de hele groep onbeperkt drinken (pils, wijn, fris, warme dranken) én komen er geregeld borrelhapjes langs!

2 uur voor 27,50 p.p.
3 uur voor 32,50 p.p.
4 uur voor 37,50 p.p.
meer info
Aanvullende activiteiten
Maak er een compleet uitje van!
Wil je al dat lekkers combineren met een leuke acitivteit? Dan ben je bij BreakOut aan het juiste adres. Vul de borrel aan met een gezellige pubquiz of daag jezelf uit in een bijzondere escape room!
Pubquiz
+ € 10 p.p.
Breid jouw arrangement uit met een gezellige pubquiz! Leuke vragen voor alle gezelschappen, gebracht met een glimlach. Nu voor €10,- p.p. toe te voegen aan jouw Private Party!
meer info
Escape Room
+ € 18 p.p.
Maak van jouw private party een compleet uitje met een uitdagende Escape Room! De spelkamers bevinden zich achter een mysterieuze gang in de feestzaal, alles onder één dak. Profiteer nu van deze unieke prijs voor jouw gezelschap. Keuze uit 5 verschillende kamers!
meer info

Boek jouw private party!Breakout eetcafe besloten feest tilburg

Het is jouw feestje!

Stuur ons een bericht over jouw feestelijke plan en benoem in ieder geval de gewenste datum & het aantal personen. Op basis van jouw wensen ontvang je een heldere offerte. Heb je eerst nog wat vragen? We denken graag met je mee!

013-2110215
info@breakouteetcafe.nl
Please enable javascript to use this contact form.
Versturen

Feesten & borrels


Wij gaan speciaal open voor groepen vanaf 15 personen. Heb je iets te vieren? Time for a private party!


 1. Bedrijfsfeesten

  BreakOut verzorgt een onvergetelijke avond voor het hele team. Alles onder één dak voor een uniek teamuitje en gezellige bedrijfsborrel.
 2. Vrienden & familiefeesten

  Zoeken jullie een ruimte voor een besloten feest? BreakOut is ook beschikbaar voor kleinere gezelschappen!
 3. Borrels

  Een geheel verzorgde borrel! Inclusief bediening, heerlijke borrelhapjes, plaatpizza's, nacho's en (speciaal)bier van de tap. Het is jouw feestje!

Besloten feest in hartje Tilburg


BreakOut is dé locatie voor een gezellige "private party" in het centrum van Tilburg. Al vanaf 15 personen kan jouw gezelschap hier buiten openingstijden terecht voor een besloten verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsborrel of familiereünie!

 • Besloten feest vanaf 15 personen

  Wil je een feestje vieren met 15 tot 60 personen? BreakOut is dé plek! Ons team staat klaar om (buiten onze reguliere openingstijden om) jouw gezelschap in de watten te leggen!
 • Muziek & presentaties

  Vanzelfsprekend kan jouw favoriete muziek de show stelen tijdens het feest. Wil je een presentatie houden, een video tonen of meedansen op je favoriete clip? Geen probleem, dan halen we de beamer tevoorschijn!
 • Aansluitende activiteiten

  Op zoek naar een aansluitende activiteit? De unieke combinatie van horeca en escape rooms onder één dak zorgt voor een bijzonder totaalpakket. Blijf je liever dicht bij de bar? Ga dan voor een verrassende pubquiz!
 • Centraal gelegen

  BreakOut is gevestigd in de Stationsstraat, op steenworp van het centraal station van Tilburg en met meerdere parkeergarages op loopafstand. Buiten kantooruren kan je hier gratis parkeren!

Stel je eigen Private Party samen!Buiten reguliere openingstijden zijn wij voor groepen vanaf 15 personen op afspraak open. Laat je in de watten leggen en kom gezellig borrelen, vergaderen of feesten! Op zoek naar arrangementen inclusief avondeten, pubquiz of escape rooms? Het kan allemaal!
Private Party
Interesse? Stuur een berichtje!
Please enable javascript to use this contact form.
Versturen