Arrangementen
Private Party
vanaf 15 personen
Voor groepen vanaf 15 personen heb je buiten openingstijden de zaak geheel voor jezelf! Kom heerlijk eten (hoofd en nagerecht al vanaf €16,95), heb een uitgebreide borrel (feestelijke borrelplanken vanaf €18,50 en passende wijnen en bieren) of gebruik onze mooie ruimte voor een serieuze vergadering met borrelhappen en een drankje. Het kan allemaal! Enige voorwaarde: wij vragen een minimale horecaomzetgarantie van €6,- per gast voor ieder uur dat wij voor jullie groep geopend zijn. Tot snel!
Party boeken
Pizza menu
€ 16,95 p.p.
Een vers belegde "teamwork" plaatpizza naar keuze (Italian, Cajun chicken, Tuna, Vegan) met gemengde salade én een heerlijk zoete afsluiter. Te bestellen vanaf 4 personen voor €16,95 p.p.
Escape Rooms
vanaf € 18,- p.p.
Escape Rooms en horeca onder één dak: BreakOut is hét adres voor een compleet verzorgd uitje! Ontsnap uit één van de 5 unieke spelkamers en klets gezellig na met een borrel en wat te happen! Escape rooms zijn al te boeken vanaf € 18,- p.p.
ik wil escapen
Pubquiz
€ 10,- p.p.
Breid je besloten borrel uit met een gezellige pubquiz! Leuke vragen voor alle gezelschappen, gebracht met een glimlach. Nu voor €10,- p.p. toe te voegen aan jouw Private Party!
pubquiz boeken
Burger menu
€ 19,95 p.p.
Ontdek onze "No Escape" burger met friet, salade én een heerlijk nagerecht. Tip: voeg voor slechts €4,- een soepje met brood en smeersels vooraf toe!

Groepen & activiteiten

We bieden mooie arrangementen voor groepen. Ontdek Escape World, speel samen een pubquiz of klets lekker bij tijdens een verzorgde borrel!
time for a break
Private Party
Interesse? Stuur een berichtje!
Please enable javascript to use this contact form.
Versturen